Fravalget 2016 på gaden

I går udkom den gratis e-bog, Fravalget 2016, der sætter fokus på den mest overraskende valgkamp i amerikansk historie – valgkampen 2016. En valgkamp, der med to historisk upopulære kandidater kunne betegnes som Fravalget, og som aldrig har været så overraskende med Trumps sejr.

Jeg har derfor skrevet e-bogen Fravalget 2016, der på cirka 70 sider forsøger at komme et flig bag den amerikanske valgkamp 2016 og prøver at beskrive emnerne, valgene og hvordan Trump kunne ende med at vinde.

Forordet er skrevet af historiker og USA-analytiker, Mirco Reimer-Elster, mens Mikkel Soelberg Christensen, Philip Christian Ulrich, Jesper Steinmetz, David S. Miller og David Trads alle bidrager med interviews omkring, hvordan de så valgkampen – nogle af de dygtigste USA-kendere, vi har i Danmark.

Bogen kan downloades via dette link, og jeg håber, du vil nyde at læse den!

Om Jakob 52 Articles

Jakob Terp-Hansen er redaktør på Uspol.dk og forfatter til Fravalget 2016 om den amerikanske valgkamp. Drev under netop den valgkamp hjemmesiden præsidentvalget.dk og brugt som USA-analytiker i radio og tv. Har dækket dansk politik førhen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*